Nyhetene med Sleek Makeup er alltid rundt hjørnet, og de vi skal vise deg er perfekte for sommerens sesong, og fremfor alt for de som vil ha en solbrun effekt før de til og med kommer i solen.

Blant de forskjellige nye elegante lanseringene vi allerede har i salg, er den nye Bronze Block og Sleek CC Cream, de førstnevnte er den perfekte kombinasjonen av en bronzer og en rødme, mens vi på CC kremer ikke må gå i detalj, for nå har selskapene som de tilbyr dem hver dag er virkelig utallige.

I begge tilfeller er dette perfekte produkter for sommeren, den slanke bronzer for de fantastiske fargene, og CC-kremen for beskyttelsesfaktoren inni og lysheten som gir oss i ansiktet sammenlignet med det klassiske fundamentet.

BRONZE BLOCK
Mer enn en bronzer er en palett som inneholder fire forskjellige pulver, med tre bronzers i forskjellige fargenyanser og en rødme. Slank kaster to, en for lettere skinn og en for økser, begge kan brukes ved å blande alle fire fargene med en børste, eller dosere dem individuelt for å få den perfekte fargen (pris € 8, 99).

CC Cream
Det er en klassiker og den fra Sleek beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler med en faktor 29, den gir lys til huden og vil uansett sløye områdene utsatt for overflødig talg og minimere ufullkommenheter. Takket være tilstedeværelsen av C-vitamin er huden hydratisert og beskyttet også mot eksterne stoffer; fargene er fire:
- Fair;
- Lys;
- Middels;
- Mørkt.

Produktene er allerede til salgs på Sleeks offisielle hjemmeside sammen med den nye paletten Del Mar Volum 1. intriger disse produktene deg?

Kategori: